Не пропускайте Къмпинг и Караванинг Експо – 13 и 14 Април 2019г.

Второто издание на Къмпинг и Караванинг Експо ще се проведе на 13 и 14 април 2019 г., отново на паркинга на магазин Метро София 1, в гр. София, бул. Цариградско шосе 7-11 км.

Събитието е отворено за всички любители на къмпинга и караванинга, и на живота на открито. Тук ще намерите информация за най-новите продукти в сферата, технически нововъведения и решения, информация за къмпинги в България и чужбина, кемпери и каравани под наем и за продажба, палатки и оборудване, средства за оцеляване и много други.


На изложението Димбо ще представи най-продаваните модели кемпери Laika за 2018 год, както и някои от новостите за 2019 год. Широката гама от оборудване и аксесоари от Dometic, Thetford и Movera ще имате възможност да закупите на преференциални цени.
Димбо разполага и с нови кемпери Laika за отдаване под наем. Част от тях ще бъдат изложени и всеки от Вас ще има възможност да се докосне до лукса – живот на колела. Не пропускайте специалните отстъпки за ранни резервации, както и допълнителните изненади, които ще откриете на щанда на Димбо.

Очакваме ви!