Броени часове до старта на най-голямото световно потребителско изложение за туризъм и свободно време – изложението CMT 2020 – Щутгарт – 11 до 19 януари 2020 г.

CMT – обединява в едно изложение както туристически дестинации и различни видове туризъм, така и всичко свързано с къмпинг и караванинг индустрията. Миналата година изложението е посетено от 268 000 души, като очакванията за 2020г са още по-впечатляващи.

Тази година посетителите могат да очакват още по-голяма площ предвидена за кемпери и каравани. Отделени са над 75 000 квадратни метра зали за производители на кемпери и каравани от цял свят, които ще представят нови модели, прототипи и тенденции. Броят на експонатите ще е над 850.

DIMBO Rent ще представи пред европейската публика възможността за наемане на кемпер от България за опознаване на Балканите, а партньорите ни от Camping.bg ще промотират страната ни като къмпинг дестинация.

Щандът ни е готов – зала 8, щанд 8С93 – Заповядайте !

Подготвили сме Ви отстъпки, а от нашите партньори Camping.bg ще имате подарък – Къмпинг пътеводител на България за 2020.

Очакваме Ви!